Na dva strana sajta, jednom posvećenom turizmu, a drugom investicijama i putovanjima, Novi Sad i Zrenjanin predstavljeni su kao atraktivne lokacije, ali ne zbog onih atrakcija koje stvrano poseduju, već zbog nečeg sasvim drugog.

Na sajtu za rezervacije TO Book stoji slika Novog Sada, a umesto tvrđave na tom mestu nalazi se dvorac iz Diznilenda. Ova fotografija je po rečima njenog autora postavljena pre nekoliko godina iz šale, na forum Skyscraperscity, a ni sam ne zna kako je završila na ovom sajtu.

On je na forumu NSBuild objavio Printscreen uz komentar da ne može da veruje da je neko stvarno postavio tu fotografiju na ovaj sajt.

Drugi korisnik nadovezao se sa fotografijom Zrenjanina koji se nalazi podno Alpa, a koja je skinuta sa jednog kineskog bloga gde se gradovi predstavljaju potencijalnim investitorima i turistima.

Ostaje da vidimo da li će ljubitelji Mikija Mausa početi da dolaze masovno u Novi Sad, kao i da li će kineski milijarderi odlučiti da u Zrenjaninu grade mondensko skijalište za svetski jet set.

nsuzivo.rs

 

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran
22/03/2021 15:05

E samo još je to falilo. Čega se pametan stidi , time se lud ponosi , bilo , a ne daj bože , biće.

Gravedigger
22/03/2021 19:13

Kineska provincija Zre-Nja-Nin
Ling Ding Ding će nam glave doći na kraju
Vekovima se borili naši preci da bi mi bili švapski i kineski robovi i da nas “BRAT” Kinez truje
Malo su nas bombardovali stvarno smo jadni….

bear
22/03/2021 23:46

za kineze 500km do alpa nije nista, a karpati na 150km

I love NS
23/03/2021 12:57

Možete li da postavite link za navedene stranice? Hvala