Претрага
Претрага
Close this search box.

DOBRA VEST ZA LJUBITELJE NAUKE: Srpska Atina USKORO postaje POPRIŠTE EKSPERIMENATA – evo za kada je zakazana ovogodišnja “NOĆ ISTRAŽIVAČA” (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/nocistrazivacasrbija

Pod sloganom “Svetlost nauke” 14. put zaredom biće održana manifestacija “Noć istraživača.

Novosađani će ovu naučnu manifestaciju dočekati u petak, 27. septembra od 16 do 22 časa u TC “Big”, pored još 23 grada koja su podržali program iste, a on se odnosi na veštačku inteligenciju i njenu primenu u eksperimentima i saznanjima.

– Ovom prilikom dodeljujemo 10 VIP propusnica za mališane. Imaćete priliku da budete naši VIP gosti i gošće uz organizovan obilazak manifestacije. Moći ćete da zavirite iza backstage-a, da zavirite iza samih štandova sa eksperimentima, da zajedno sa našim naučnicama i naučnicima odradite eksperimente i malo im pomognete u izvođenju istih.

Takođe, ovom prilikom ćete upoznati @drcosmicray kao i sve sjajne naučnice i naučnike uključene u našu manifestaciju. Na poklon dobijate i Noć istraživača majicu.
Objavite fotografiju po vašem izboru koja ilustruje zašto volite nauku (sa nekom knjigom o nauci, načnom igrom, kako radite neki eksperiment ili nešto slično) uz #malinaucnik ili #malanaucnica i obavezno nas tagujte! Nagrađujemo 10 vas koji ostavite najjači utisak na nas – istakli su organizatori.

Programi su potpuno besplatni za posetioce, a organizatori najavljuju radionice, izložbe, igre, takmičenja, kvizove i uživo izvođenje eksperimenata.

Ideja je da kroz spoj edukacije i zabave naučnici predstave najnovija dostignuća iz različitih oblasti, kao i da pokažu kako sve nauka oblikuje svet i utiče na svakodnevni život, kažu organizatori.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага