Претрага
Претрага
Close this search box.

FILMOFILI, SPREMITE SE Ove hit serije i filmovi stižu na Netfliks tokom septembra (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Septembar donosi bogat novi sadržaj na najpopularniju platformu za gledanje filmova i serija – Netfliks, a mi vam predstavljamo neke od njih u kojima ćete moći da uživate tokom ovog meseca.

Top Boy

Juče je izašla nova, treća sezona serije Top Boy. Dušan, Sali i ostatak ekipe Summerhouse vraćaju se u poslednjoj sezoni serije. Ova britanska kriminalistička drama prati moćne dilere droge dok nastavljaju potragu za novcem i moći. Triler za treću sezonu nagoveštava dosta dramatičnih situacija.

Virgin Rivera

Takođe, od juče imate mogućnost da nastavite sa gledanjem i ove serije i upustite se u najnoviju petu sezonu.

Ukoliko ste više ljubitelj filmova, tu je izbor poprilično širok, a evo koja ostvarenja će ugledati svetlost dana.

El Conde

Nova horor-komedija španskog reditelja koja govori o univerzumu u kojem Augusto Pinoče, 250-godišnji vampir koji, umoran od pamćenja kao lopov, odlučuje da umre. 15. septembra biće dostupan na platformi.

Love at first sight

Ljubavna priča koja će probuditi sva naša osećanja i sprovesti nas kroz dirljivu priču jednog para. Bazirana je na jednoj noveli, a na Netfliksu je možete pogledati od 15. septembra.

 

Dokumentarac koji prati napore uzbunjivača da postignu pravdu protiv onoga što je nekada bila jedna od najomiljenijih i najpouzdanijih američkih institucija, a stiže 6. septembra.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti