Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) Festival “Raspevani mostovi” do nedelje u Novom Sadu – učestvuje preko 500 učesnika, a cena ulaznica je DOBROVOLJNI PRIHOD

Foto: nsuzivo.rs

Nakon prvog Festivala raspevani mostovi u Novom Sadu 2022. godine, Srpska horska asocijacija organizuje još jedno izdanje 2024. godine, ovoga puta pod oznakom Evropske horske asocijacije.

Učestvuje preko 500 učesnika, a ovde svako može da nađe svoje mesto, oni koji dođu pripremljeni za visok nivo muziciranja, ali i ljudi bez znanja o muzici koji mogu da učestvuju u kolektivnom horskom iskustvu. Pridružićete se drugim horovima i pevačima u ateljeima sa dirigentima svetske klase i zajedno raditi na završnom koncertu. Svi ateljei imaju specifične teme i namenjeni su različitim starosnim grupama, sa različitim nivoima težine i trajanja (3 do 6 dana).

Foto: nsuzivo.rs

Festival “Raspevani mostovi” nudi široki izbor profesionalnih programa za sve one koji vole horsko pevanje, nekoliko jednodnevnih istraživačkih ateljea, kao i posebni programi sa radionicama, predavanjima i diskusijama pružaju dobrodošlicu svima, od apsolutnih početnika do onih sa horskim iskustvom i muzičkim obrazovanjem, kao i dirigentima!

Osim pohađanja ateljea, učesnici mogu da nastupe i sa svojim horovima, da čuju ekskluzivne koncerte svetski poznatih ansambala, da zapevaju neobavezno na obali Dunava i da svako veče dožive nezaboravne trenutke zajedničkog muziciranja ogromnog hora na gradskom trgu.

Detaljne informacije oko samog programa i rasporeda, možete pogledati na 31 slajdu, ovde.

Festival će trajati do nedelje 28. jula, a ulaznice su u vidu dobrovoljnog prihoda.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага