Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) PONOS GRADA Petra Spasojević, mlada pijanistkinja, jedna od retkih studenata koja je UPISALA DVA FAKULTETA U ISTO VREME- Nije je omeo ni OŠTEĆEN VID

Foto: Privatna arhiva

Petra Spasojević, rodom je iz Kuršumlije, ali svoj život sa roditeljima vodi u Novom Sadu, gde je i završila Muzičku školu “Isidor Bajić”, u klasi profesorke klavira Ane Frlin. Petra je do svoje 16. godine imala preko sto svojih kompozicija, a sada je uspešno upisala Akademiju umetnosti u Novom Sadu i to čak dva odseka

Naime, Petra je na svom Fejsbuk profilu objavila lepe vesti, paralelno će studirati dva odseka- klavir i kompoziciju.  Ona je jedna od retkih studenata koji je uspeo da upiše dva fakulteta u isto vreme.

-Nije uspeo onaj ko nije probao. Od sada sam zvanično student Akademije umetnosti u Novom Sadu na dva odseka paralelno. Upisala sam klavir i kompoziciju i jedan sam od retkih studenata koji je uspeo upisati dva fakulteta u isto vreme. Ovo ne bi bilo moguće bez podrške moje profesorke klavira Ane Frlin i svih ostalih profesora u Muzičkoj školi “Isidor Bajić”, kao i Akademija umetnosti u Novom Sadu, koja će nastaviti sa podrškom. Želim vam pokazati da invaliditet ne sme biti prepreka za ostvarenje svojih snova- napisala je Petra na svom profilu na društvenoj mreži.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Petra Spasojević (@petra.spasojevic_official)

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Lela
10.07.2024 21:11

Zar je bitno odakle je rodom? Znam dete. Dete je od prvog razreda osnovne škole išlo u Milan Petrović. Više svog života živi u Novom Sadu nego što je živelo u tom selu odakle potiče. Zašto vas toliko žuljaju dođoši?! Sta hoćete da istaknete, da je dođoš ili to što je izuzetna?

Povezane vesti

Претрага