Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) Posle velike jadranske turneje, Frajle dolaze u Novi Sad! Prepoznatljive melodije obradovaće sugrađane 7. septembra

Foto: Ustupljene fotografije

Ovo leto jeste toplo, ali kad njih tri zapevaju – dolazi do usijanja! Otkrivamo ko je morska sirena, ko je modna ikona, a ko noćna Frajla!

Kroz sjajne melodije koje podsećaju na neke fine emocije, ovog leta na jadranskoj turneji ženski bend “The Frajle” svoju publiku sirom primorja prijatno iznenadjuju kako na nastupima, tako i u privatnom izdanju.
Da podsetimo, jedna od stanica turneje bila je i Pula, gde smo Nevenu, Jelenu i Natašu uhvatili na sceni sa Damirom Kedzom u Kaštelu u Puli.
Međutim, još nešto nam je privuklo pažnju.
Trudili smo se da ih uhvatimo u trenucima kada provode svoje slobodno vreme, da vidimo kako to izgleda, budući da vrlo retko publikuju takve fotke.
Foto: Ustupljene fotografije
Nataša je bila non stop na plaži, u moru i pored mora, slično kao i Jelena koja je dobar deo svojih slika sa plaže posvetila novim letnjim odevnim kombinacijama. Pa dok je Nataša bila uglavnom u kupaćem, Jelena je pozirala za fotke u mastovitim modnim ogrtačima za plažu.
Foto: Ustupljene fotografije
Nevenu smo uglavnom sretali noću  u centru grada u društvu prijatelja i reklo bi se da su The Frajle ovih dana napunile baterije za sve sto ih čeka u septembru!
Foto: Ustupljene fotografije
Tri devojke, tri ambasadorke dobre zabave, ovo radno leto koriste da se odmore i napune baterije za početak jesenje sezone koncerata koju otvaraju 7. septembra koncertom na Salašu 137, posle čega ih čeka kompletan novi etno album koji rade sa Aleksandrom Sofronijevićem.
nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti