Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO/VIDEO) Jedan detalj u novom trejleru za film “Džoker 2” izazvao haos na mrežama: Čiji je misteriozni glas?

Foto: Prntscreen/Warner Bros. Pictures

Objavljen je novi službeni trejler za film “Džoker: Folie à Deux” u kome glavne uloge igraju Hoakin Finiks i Lejdi Gaga, a film će svetsku premijeru imati na ovogodišnjem festivalu u Veneciji.

“Dvolični”

Obožavatelji DC-a su u videu primetili jedan neobičan detalj koji je uočljiv samo ako pažljivo pratite titlove u trejleru i ko i šta govori. Na taj način otkriva se misteriozni glas koji priča o Džokeru, a obožavaoci su uvereni da glas pripada Harviju Dentu, navodi cdm.me.

Harvi Dent, poznatiji kao “Dvolični”, je negativac u stripovima koje izdaje DC Comics i jedan od najvećih neprijatelja Betmena. Nagađa se da će upravo on glumiti okružnog tužioca i kazneno goniti Džokera zbog njegovih zločina iz prvog dela filma.

Fanovi su na društvenoj mreži X oduševljeni ovim nagađanjima.

“Ovo će biti haos”, “Ovo moram da gledam”, “Iako mi se ne sviđa što je mjuzikl, zbog ovoga ću pogledati film”, neki su od komentara.

Iako je ovo jedan od najiščekivanijih filmova godine, mnogima se ne dopada što će biti mjuzikl, što je objavljeno u aprilu, kada je izašao prvi tizer.

“Bukvalno niko nije tražio ni Gagu, ni mjuzikl”, “Mjuzikl? Mora da se šalite?”, “Nije moj stil. Gaga je uništila Džokera uticajem mjuzikla. Dobro će proći prvi vikend i posle će propasti. Mjuzikli su za odabranu publiku, a ne za mase”, “Čija je ovo glupa ideja bila?”, bili su tada neki od komentara razočaranih obožavalaca.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага