Претрага
Претрага
Close this search box.

KONAČNO! Prvi trejler NAJSKUPLJE serije objavljen na YouTube: PRSTENOVI MOĆI uskoro na TV ekranima

Serija po motivima “Gospodara prstenova” izlazi 2. septembra na “Amazon prime” servisu. Zvaće se “Prstenovi moći”!

 

 

Foto – youtube

 

Ljubitelji fantazije konačno su dočekali trejler serije po motivima knjiga “Gospodar prstenova”! Tu su poznati likovi, ali i gomila novih, a “Amazon” je objavio i kada serija, koja će koštati ukupno milijardu dolara, stiže – 2. septembra ove godine!

Prvi tizer pušten je tokom Superbola, najgledanijeg događaja na američkoj televiziji, ali je i na Internetu postigao zavidnu gledanost – prve kadrove novih avantura iz Drugog doba Dž. R. R. Tolkina za šest sati ima četiri miliona pregleda.

Ime serije tek je nedavno objavljeno, zvaće se “Prstenovi moći” (Rings of power) a glavne uloge tumače Robert Aramajo, Ovejn Artur, Nazanin Boniadi, Morfid Klark i drugi.

Radnja je smeštena hiljadama godina pre “Hobita” i trilogije Pitera Džeksona “Gospodar prstenova”. Počinje u relativno mirnom Drugom dobu, ali pokriva stvaranje Prstenova moći, uspon mračnog gospodara Saurona, priču o ostrvskoj naciji Numeron i poslednju alijansu između “elfova” i ljudi. Autori su ovu priču, “razvučenu” tokom više hiljada godina u knjigama, učinili kompaktnijom za potrebe serije kako bi priča bila lakša za praćenje.

 

mondo.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti