Претрага
Претрага
Close this search box.

Kreatori Stranger Thingsa dobili zvanično zeleno svetlo za novu seriju na Netflixu

Foto: Unsplash

Netflix je zvanično odobrio novu seriju u svoj katalog pod imenom “The Boroughs”, supernatural mystery serija koja će biti producirana od strane Stranger Things kreatora Meta i Rosa Dafera.

Džefri Adis i Vil Metjus, koji su ko-kreatori Netflixovog The Dark Crystal: Age of Resistance, će i ovde imati ulogu kreatora i jednih od glavnih ljudi iza scene. Iako se prethodnog leta mislilo da će Dafer braća stvarati ovu seriju na svojoj planiranoj platformi, ova objava Netflixa ipak demantuje sve to.

The Boroughs će imati mesto radnje u jednoj zapuštenoj ali i penzionoj oblasti pustinje,” gde će grupa nepoznatih heroja za cilj imati da se sukobe protiv raznih pretnji kako bi došli do nečeg što im je jako bitno, a trenutno to nemaju – u pitanju je vreme. Ovako je serija opisana na Netflixovim zvaničnim profilima.

“Fanovi smo Džefovog i Villovog pisanja jako dugo i kada su nam predložili ideju o seriji The Boroughts, odmah smo shvatili da imaju nešto veoma posebno u svojim rukama,” kažu Daferi u svom saopštenju.

“Iako heroji u ovoj seriji imaju više godina nego deca u Stranger Thingsu, i dalje će se publika lako poistovetiti sa njima s obzirom na to da su ona prava grupa misfitova i čekaju vas brojne avanture i priče.”

Iako Stranger Things završava svoju priču sa nadolazećom petom sezonom, Dafersi ne žele da taj projekat potpuno zapostave, te su najavili animiranu Stranger Things seriju koja bi trebala biti završena u narednom periodu.

I kada nova serija izađe, Dafersi ne završavaju svoj mandat na Netflixu s obzirom na to da rade na igranoj filmskoj adaptaciji Death Note-a.

Datum izlaska pete sezone Stranger Thingsa i dalje nije objavljen.

IGN ADRIA

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti