Претрага
Претрага
Close this search box.

Mile Kekin i Let 3 nastupaju u Hali 2 ovog septembra na Novosadskom sajmu

Foto: Vizual

Početak sezone u Hali Novosadskog sajma zasigurno će biti spektakularan jer u Novi Sad dolaze Mile Kekin i Let 3.

Za sam kraj leta, ljubitelji roka i panka doživeće svojevrsni energetski potres jer će 9. septembra u Hali 2 nastupiti Mile Kekin. On svako nije običan muzičar – Kekin je muzički tornado koji ostavlja neizbrisiv trag na svakoj pozornici koju osvoji.

Od srčanih ritmova do životnih, njegova muzika odzvanja suštinom života, ljubavi i pobune. Njegov karakterističan spoj roka, panka i regea stvara vanvremenski muzički koktel kom je nemoguće odoleti. Istrajan i beskompromisan – Mile je pripremio muzičko putovanje koje nadilazi granice i budi emocije, dok njegov glas poziva na borbu.

Pozvani ste da uronite u čaroliju koju pravi Kekin, u noći 9. septembra, koja će biti nezaboravna.

Muzički bunt i vibracije koje se pamte

Druga polovina septembra u Hali 2 takođe će vrveti od odlične energije i strastvene atmosfere za koju će se pobrinuti riječki Let 3, 23. septembra. Ova kultna hrvatska grupa je više od benda – to je pokret, prkosno muzičko iskustvo koje pomera granice i oslobađa dušu.

Njihova muzika je hrabro prostrujala s provokativnim stihovima i energijom koja preplavljuje svaku pozornicu. Let 3 ne prati trendove, oni ih stvaraju, dajući svakom nastupu nesvakidašnju draž i nezaboravan doživljaj.

Uz svoje nezaboravne nastupe, Let 3 je postao sinonim za hrabrost, umetničku slobodu i izazivanje normi. Njihova muzika nije samo zvuk, već i izražavanje suštine, stav koji inspiriše generacije.

Dođite i doživite osećaj slobode i adrenalina uz Let 3. Njihov zvuk ne samo da će vas pogoditi, već će vas obuzeti u noći koju ćete zasigurno dugo pamtiti.

Ulaznice za oba koncerta, možete pronaći na svim Gigstiks prodajnim mestima.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti