Претрага
Претрага
Close this search box.

Najjeziviji film svih vremena: Publika u bioskopu OD ŠOKA ISKOČILA IZ SEDIŠTA, a ova scena im je ostavila doživotne traume

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia / Profimedia

Film “Late Night Vith The Devil” ovog je vikenda zabeležio “zastrašujućke” brojke na blagajnama jer je zaradio 666.666 dolara. Naime, ostvarenje reditelja Kolina Kairnesa i Kamerona Kairensa o noćnom šou-programu, voditelji i “đavolu” oduševio je kritiku i istraumirao publiku.

Horor film sa zvezdom “Mračnog viteza” i “Prisoners” Dejvidom Dastmalčijanom prati jezivo veče voditelja večerenjeg šou-programa Džeka Delroja čija se misteriozna prošlost vraća da ga proganja tokom specijalne epizode “Noćne ptice”.

“Found footage” film osmišljen je kao spoj snimaka zabaleženih za ​​Noći veštica 1977. godine, kao i od užasa koji su se događali iza scene.

Posle bioskopske premijere u petak, film je prikupio zaradio 2,8 miliona dolara za vikend, a samo u nedelju uveče zaradio je “simboličnih” 666,666 dolara.

“Late Night With the Devil” može da se pohvali skoro savršenim rezultatom na sajtu Rotten Tomatoes jer je kritika film nagradila ocenom 96% od maksmalnih 100%:

Film je uzbiljno uznemirio publiku u bioskopima, kao što je i nedeljna zarada sa šest šestica. Najviše ih je uznemirila scena sa devojčicom koju objavljivali na tviteru i koja se na kratko pojavljuje u trejleru za film.

zena.blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti