Foto: Printskrin/ Youtube/Munje Opet

Na trejleru su i Pop (Sergej Trifunović), Mare (Boris Milivojević), Gojko Sisa (Nikola Đuričko) i drugi likovi iz filma reditelja Radivoja Raše Andrića

Ove godine publika će moći da pogleda i film “Munje opet” reditelja Radivoja Raše Andrića, nastavak čuvenog ostvarenja “Munje”. Objavljen je i trejler, gde su i Pop (Sergej Trifunović), Mare (Boris Milivojević), Gojko Sisa (Nikola Đuričko) i drugi likovi.

Filmski centar Srbije je prošle godine objavio sinopsis filma.

Prošlo je 20 godina a Pop (Segej Trifunović) još uvek mašta o muzičkom uspehu, iako tezgari svirajući obrade osamdesetih. Njegov drug Mare (Boris Milivojević) je praktičniji, zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere.

Sve je isto u životima njih dvojice: nemaju devojke i doživljaje, ali zato imaju stomake. Nova muzika vlada svetom, a njen kralj, stacionarian u Cirihu, jeste Gojko Sisa (Nikola Đuričko).

Gojko vlada dijasporom i određuje ukus mladih. Na snimanju spota prespektivne pevačice, Gojko insistira da se ubaci sempl iz jedne prastare pesme.

Da, baš pesme njegovih školskih drugova Mareta i Popa. Pesma preko noći postaje jutjub hit. Mare i Pop saznaju da Gojko koristi njihov stari snimak i da još uvek poseduje kasetu sa originalnom pesmom.

Iste noći sreću druga iz odeljenja koji se sprema na put za Beč, jer Gojko organizuje godišnjicu mature (ogromna većina odeljenja ionako živi u inostranstvu). Naravno, jedino njih dvojica nisu dobila pozivnice.

Kako je najavljeno, film će u bioskope 30. marta.

Telegraf.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan NS
08/03/2023 12:30

Film “Munje” bio je NAJJADNIJI u vreme kada se pojavio, a verujem da je nastavak još gori, ako to uopšte i može da bude

Leonardo
11/03/2023 21:25
Reply to  Milan NS

Ja mislim da si ti onaj lik što do podne mrzi sve osim sebe, a od podne i sebe mrzi