Претрага
Претрага
Close this search box.

Orthodox Celts i Blaža & Kljunovi na Zimskom Blokstoku!

Foto: Ustupljena fotografija

Prva subota u decembru je, sada već tradicionalno, rezervisana za zimsko izdanje najstarijeg novosadskog festivala rokenrol muzike. U čuvenu Fabriku, mnogima omiljeni koncertni prostoru u Novom Sadu, 2. decembra stižu dva velika i novosadskoj publici posebno draga benda – Orthodox Celts i Prljavi inspektor Blaža & Kljunovi.

„Poznato je da Kelti i Blaža imaju sjajnu „prođu“ u Novom Sadu, te da su kroz decenije izgradili takav odnos sa ovdašnjom publikom da je svaki njihov nastup prepun pozitivne energije“, ističe direktor festivala Marko Tančik i dodaje da je ponosan na saradnju koju Blokstok ima sa SKC „Fabrika“. Organizatori ističu da su na prošlogodišnjem Zimskom Blokstoku i nastupu legendarnog Zabranjenog pušenja podigli sopstvenu lestvicu na viši nivo u organizacionom i tehničkom aspektu, te obećavaju da će i ovog puta svirka biti po najvišim standardima.
Blokstok je u godini u kojoj slavi veliki jubilej od četvrt veka postojanja, pre svega zahvaljujući podršci koju ima od Grada Novog Sada i Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, u mogućnosti da svoju vernu publiku nagradi više nego popularnim cenama ulaznica. Ulaznice po promotivnoj ceni od 800,00 dinara mogu se kupiti posredstvom GigsTix prodajne mreže.

gradskeinfo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti