Претрага
Претрага
Close this search box.

“PALA SAM NA POD, TREBALO MI JE UŠIVANJE” Marina Abramović otkrila ŠOKANTNU STVAR O SEBI (VIDEO)

Foto: Screenshot YouTube Al Jazeera Balkans

Svetski poznata umetnica Marina Abramović otkrila je u jednom intervjuu da je bila fascinirana francuskom glumicom i da je “oduvek želela da ima nos kao Brižit Bardo”, a da su njenu nameru u tome osujetili roditelji, ali i ona. 

-Uzela sam njenu fotografiju i svaku put kada bih otišla do majke rekla bih “Da li bih mogla da imam operaciju nosa?” Lupila mi je šamar. Kraj priče. Onda sam imala 15 godina i smislila sam perfektan plan. Nedeljom je majka posećivala svoje prijateljice, moj otac je igrao šah sa komšijama, a spavaća soba je bila potpuno prazna. Imali smo veliki bračni krevet sa oštrim ivicama, pa je moja ideja bila blizu perfekcije. Imala sam sve fotografije Brižit Bardo sa sobom u džepu. Otići ću u spavaću sobu, zavrteću se brzo, najbrže što mogu, pašću na ivicu kreveta i polomiti nos. Otići ću u bolnicu, Brižit Bardo fotografije su mi u džepu- ispričala je srpska umetnica kroz osmeh i istakla da je stvarno to uradila, ali plan nije uspeo.

Marina je duboko posekla obraz, tako da joj je trebalo ušivanje.

-Pala sam na pod. Moja majka je došla u sobu. Fotografije Briži Bardo ležale su na podu. Lupila mi je šamar. Odvela me na ušivanje. Kraj priče- naglasila je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Southbank Centre (@southbankcentre)

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Милош
29.01.2024 18:31

Шта је са вама? Шта ће нама Србима оло зло сатанистичко, које каже да воли ђавола???

Gost
Igor
29.01.2024 21:17

Bilje da ste neku dobru ribu stavili a ne ovu nakazu sram vas bilo

Gost
Siniša
30.01.2024 07:51

Tačno sam znao da ste sekta čim pišete o ovoj sataniskinji. Nije nam dosta sto imamo SNS sektaše samo nam jos ova falila

Povezane vesti