Претрага
Претрага
Close this search box.

POČEO SEDMI KALEIDOSKOP KULTURE: Na otvaranju više do 7.000 posetilaca! Pogledajte šta je večeras na programu

Foto: fb/kaleidoskop/V.V.

Sinoć je svečano otvoren 7. Kaleidoskop kulture na čijem otvaranju je bilo prisutno preko 7.000 posetilaca, a noć je započela koncertom sjajne mlade violinistkinje Lane Zorjan uz pratnju simfonijskog orkestra.

Kako ističu iz organizacije, posećenost je bila velika, posetilaca je bilo od 5 do 75 godina, a otvaranje je upriličeno velelepnim vatrometom.

Takođe, počinje i nedelja primenjene umetnosti u Distriktu kada će ljubitelji umetnosti imati priliku da prisustvuju mnogobrojnim izožbama, a samo neke od njih su: Svet Pavela Surovog: Mira Brtka, Objekat nostalgije, Crtež kao misao, Skladište sećanja i mnoge druge.

“Hrana za dužu i praznik za sve! Svake godine sa radošću iščekujemo Kaleidoskop!” – napisala je obožavateljka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: fb/kaleidoskop/V.V.

Takođe na programu su i mnogi koncerti, a publici će se predstaviti sledeće grupe: “Bas i Stenga”, “Šlagvort”, “Dram” i drugi. Grupe će se smenjivati sa početkom od 20 časova pa sve do 23.30 kada će nastupiti poslednja grupa pod nazivom “Skier & Yeti“.

Naravno, biće upriličene i radionice za posetioce, a njihov spisak možete pogledati ispod.

Radionica Endrua Melkiora, Biro, 7. septembra u 19 sati

Radionice tkanja: Škola tkanja A61, Radionica, lok. 3, u 19 sati

Radionica grnčarstva i grafike: Svoji zajedno, Radionica, lok. 11, u 19 sati.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste Banka Srbija i Neoplanta.

Izmena saobraćaja

Podsetimo da se zbog održavanja programa Kaleidoskopa kulture određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevaru despota Stefana od ulice Dragiše Brašovana (mosta Slobode) do Šekspirove ulice. Privremena izmena režima saobraćaja važi u periodu od 6. septembra od 7 časova do 8. septembra do 1 časova.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага