Претрага
Претрага
Close this search box.

Počinje TAKT Fest: Besplatni programi i inspirativne tribine

Foto: Promo

Ovogodišnji TAKT Fest donosi bogat i autentičan kulturno-umetnički program pod sloganom “Art, Activism, Authenticity”. Festival će se održati od 10. do 13. oktobra u Rusinskom kulturnom centru “Matka”, na adresi Jovana Subotića 8.

Na 13. izdanju festivala, mladi kantautori i kantautorski bendovi iz Srbije i regiona takmičiće se u petak, 11. oktobra, dok će finale i proglašenje pobednika biti održani dan kasnije. Očekuju vas nastupi poznatih izvođača, uključujući bendove poput KOIKOI, Nemi pesnik, francuskog MITA, kao i prošlogodišnjeg pobednika Marko Babovića i pobednike Festivala autorske muzike Šid – bend MECE.

Filmski deo festivala obuhvata raznovrsnu selekciju filmova iz četiri kategorije: muzički dokumentarac, vrednost različitosti, muzički spot i Non-verbal Creative Short.

Posetioci će imati priliku da uživaju u radovima autora sa Zapadnog Balkana, ali i iz Italije, Nemačke, Holandije, Amerike, Rusije, Danske, Austrije, Kanade, Švajcarske i Brazila.

Ove godine, festival uvodi i kviz za ljubitelje filma.

U govornom programu planirane su dve tribine: prva, “Gde su mlade žene u muzičkoj industriji?”, istražiće položaj i potrebe mladih žena u ovoj oblasti, dok će druga, Multiplikatorski CODASI događaj, predstaviti dvogodišnje nalaze koji mogu pomoći savremenim plesačima.

Svi programi na TAKT-u su besplatni, a posetioci su pozvani da uživaju u raznovrsnim sadržajima.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага