Претрага
Претрага
Close this search box.

Premijera predstave „Između dva meseca“ 3. juna u Pozorištu mladih

Foto: Pozorište mladih Novi Sad

Novosadska premijera komične predstave, pod nazivom „Između dva meseca“ održaće se 3. juna 2023 godine sa početkom od 19 i 30 sati u Pozorištu mladih.

U predstavi koju je režirala Staša Koprivica, a po njenom tekstu i uz saradnju sa Stevanom Koprivicom, uloge tumače sad već poznati glumci Aleksandar Radojičić i Jovan Jovanović.

Komedija se bavi veoma mogućom situacijom. Nakon naporne tezge održane u Velikoj Varoši, elegantin pop pevač Dane i energični folk treper Stole se prevrnu kolima i završe u reci. Ni živi, a ni sasvim mrtvi, ova dvojica najboljih prijatelja se zatiču u čudnovatom, nepoznatom svetu. Istovremeno uplašeni, ljuti i zabrinuti za sebe, ali i jedan za drugog. Ispostavlja se da njihova dalja sudbina ne zavisi samo od bizarnih pravila tog sveta koji tek treba da otkriju, već i od njihovog odnosa koji je sve samo ne jednostavan. U prostoru između dva Meseca, zajedno sa zbunjenim pevačima, pokušavamo da otkrijemo šta je to pravo prijateljstvo, prava porodica, prava umetnost, neizbežni kompromisi, ali i šta je humor – bez koga se ni u smrt ne ide.

Ulaznice za predstavu se od 26. Aprila 2023, mogu kupiti ‘’online’’ ili na blagajni i kroz prodajnu mrežu GIGSTIX a.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti