Foto: Promo

Na repertoar domaćih bioskopa 18. maja stiže prava poslastica sa Selin Dion, Prijankom Džoprom Džonas i Semom Hjuanom, saopštili su distributeri.

Trejler za film “Ponovno ljubav” odmah je šarmirao i osvojio publiku širom sveta! Kako i ne bi, kad se radi o ljubavnoj priči koju nikad ne biste očekivali.

Glavni lik, Mira, teško podnosi gubitak svog preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona.

U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života.

Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu i pronalazak neočekivane ljubavne prilike.

Robu će u svom naumu pomoći Seline Dion, koja glumi samu sebe.

Kao dodatno iznenađenje, Seline u filmu neće imati samo filmsku ulogu, već će publika biti u prilici da čuje njenu novu muziku. Lik Mire na velikom platnu igra glumica, pevačica i Mis sveta 2000. godine – Prijanka Čopra (Baywatch, The Matrix Resurrections), dok je uloga Roba pripala Semu Hjuanu (Outlander, A Princess for Christmas).

U trejleru filma se pojavljuje i Prijankin suprug Nik Džonas, muzičar i član benda Jonas Brothers.

Reditelj i scenarista filma je Džim Strouz (Grace Is Gone, The Winning Season, People Places Things) dok je glavna ideja filma preuzeta iz novele “Text For You” nemačke autorke Sofi Kremer.

Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments