Претрага
Претрага
Close this search box.

U okviru manifestacije “Leto na Trgu galerija 2023” u četvrtak se organizuje kviz u Galeriji Matice srpske – učesnike očekuju zanimljive nagrade

Foto: Ilustracija

U okviru programa manifestacije Leto na Trgu galerija 2023 u četvrtak, 29. juna u 21.00 sat u Galeriji Matice srpske održaće se kviz The Eagle has Landed u saradnji sa Centrom za američke studije.

Prijave su obavezne, a ekipa Centra za američke studije, predvođena istoričarem Vukašinom Zorićem, pripremila je uzbudljivo kviz veče na kome će publika pokazati svoje poznavanje važnih momenata „trke za svemir“, ličnosti, filmova i svega onoga što svedoči o civilizacijskom osvajanju univerzuma.

Pobednike očekuju zanimljive nagrade Centra za američke studije i Galerije Matice srpske. Ekipe koje žele da se takmiče potrebno je prijaviti do 28. juna 2023. godine putem formulara koji je istaknut na sajtu Galerije i društvenim mrežama, pozivom na broj 021/4899000 ili putem mejla info@galerijamaticesrpske.rs.

U okviru pratećeg programa izložbe Poklon-zbirka Dragiše Brašovana u petak, 30. juna u 19.00 sati održaće se predavanje Misterija Brašovanovog paviljona iz 1929. godine, a predavanje će održati Dario Čupić, arhitekta, Milan Poznanović, istoričar umetnosti i Ivan Stanić, viši kustos Muzeja nauke i tehnike u Beogradu.

Oba dana vikenda u 13.00 i 17.00 sati održaće se kustoska vođenja kroz izložbu Poklon-zbirka Dragiše Brašovana.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti