Borislav Novaković, ponovo optužije bez ikakvih dokaza gradsku vlast, a sebe proglašava kao stručnjaka za sve oblasti. Tako je da današnij konferenciji za novinare ispred Spensa u Novom Sadu, predstavio sebe kao tobož velikog građevinskog I arhitektonskog eksperta, mlatio papirima u koje se izgleda samo on razume!

Nekada perjanica Pajtićeve I Đilasove Demokratske stranke za koga se vezuju brojne afere, a danas Jeremićev glavni čovek za Novi Sad, sricao je kao naučenu pesmicu ono što je pročitao u papirima o građevinskim projektima vezanim za halu Spens.

Iako ništa nije razumeo, to ga nije sprečilo da održi slavodobitan govor, a onda je usledio hladan tuš – novinari su počeli da postavljaju nezgodna pitanja.
Novaković je potom odbio da odgovara na pitanja novinara koji su ga pitali kako sada priča o Spensu koji je za vreme njegovog mandata na mestu gradonačelnika Novog Sada bio uništavan do te mere da je umalo otkazano Evropsko prvenstvo za rukometaše.
– Ne želim da odgovaram na pitanja – rekao je Novaković pritisnut nezgodnim pitanjima.
Na pitanje kako je urađen asfalt na Bulevaru Evrope, Novaković takođe nije imao odgovor.
Novaković je posramljen pobegao od novinara kada su upitali kako komentariše razbijanje prostorija SNS u Novom Sadu.
Izgleda da je Bora Novaković naučio najbolju lekciju od svog šefa Vuka Jeremića i Dragana Đilasa – kada novinari postavljaju pitanja, trbe ih izvređati ili pobeći. Demokratski nema šta.

 

Novaković na svom nalogu na društvenim mrežama naravno nije objavio deo sa nezgodnim novinarskim pitanjima.

 

Oglasili se u novosadski naprednjaci

– Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković sa družinom iz zajedničkog kombija poteklog iz Demokratske stranke, održao je danas konferenciju za novinare, gde je po običaju izneo niz neistina, ovog puta o rekonstrukciji bazena na SPENS-u. Ono što je novinarima prvo palo u oči, a na šta Novaković nije hteo da odgovori, već je prekinuo konferenciju, je to što je ona održana u radno vreme, a poznato je da je Bora Solunac zaposlen u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije. To znači da je konferencija dotičnog, koji se već godinama unazad ne pojavljuje na poslu, održana o trošku poreskih obveznika Novog Sada. U opisu radnog mesta Bore Novakovića sigurno da ne stoji da obavlja stranačke poslove od 7 do 15 časova.
Gradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava građane da će radovi na rekonstrukciji bazena na Spensu i ispravljanje propusta izvođača radova biće okončani do 15.decembra, a da će troškove snositi izvođač radova. Trenutno je u toku postavljanje cementne košuljice. U bazenu će biti postavljene najkvalitetnije pločice nemačkog proizvođača. U potpunosti je rekonstruisan i toplifikacioni sistem, a sledi i postavljanje hidroizolacije. Bazen će odgovarati FINA standardima. Jedino se pitamo da li marksista razume šta znače FINA standardi. Isto tako se pitamo šta bi marksisti značio obilazak radova na bazenu koji postavlja kao zahtev upravi SPENS-a? Da li hoće da analizira rekonstrukciju iz ugla Marksa, Engelsa i Lenjina, jer se u građevinarstvo apsolutno ne razume. Ono za šta je jedino stručan je uzimanje masnih provizija, glasanje na daljinu, napadi na službena lica i upadi u institucije sistema. Novaković je faktički zaposlen, a praktično besposlen.
Srpska napredna stranka ovom prilikom želi da podseti Novosađane da će Gradsko veće predložiti rukovodstvu SPENS-a da se građanima za strpljenje oduži besplatnim ulaznicama za bazen. Ovim putem želimo da obavestimo i žitelje Futoga da će uskoro početi izrada projektne dokumentacije za izgradnju kompleksa bazena u tom prigradskom naselju. Nama je na prvom mestu zdravlje građana, za razliku od onih koji su se u životu jedino bavili krađom novca poreskih obveznika. Problem koji ih poslednjih devet i po godina jedino tišti je to što su im slavine na svim nivoima zavrnute – stoji u saopštenju GrO SNS Novi Sad

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments