Foto: Shutterstock

Profesorka koja je danas pretučena u Novom Sadu zadobila je teške telesne povrede, između ostalog prelom jagodične kosti, saznaje Kurir.

Nju je oko 10.40 časova napao muškarac koji se ušetao u školu i iznenada fizički nasrnuo na nju. Napadu je prethodila kraća svađa, a siledžija iz čista mira počeo da bije ženu.

– Napadač je napre verbalno napao profesorku, srušio je na zemlju i pritom zadao udarce rukama i nogama. Kada je pala počeo je da je čupa i legao preko nje, sve do dolaska radnika obazbeđenja. Pomahnitali siledžija je, dok je udarao sredovečnu ženu, rekao “ko si ti jesi ti k**va, hoćes li da se j**eš ili da se biješ” – kaže izvor Kurira i dodaje.

– Osumnjičeni je bez bilo kakvog povoda optužio profesorku da mu je ukrala bicikl, nakon čega je počupao za kosu, srušio na beton i zadao više udaraca pesnicama po glavi i telu. Unezvereni napadač je je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1,04 promila alkohola u krvi – dodaje naš izvor.

Policija ga je veoma brzo stigla na lice mesta i odmah savladala i privela napadača.

Kurir.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
03/03/2023 09:39

Ako Kuric kaze onda mora biti da je istina. Inace, odakle jednom prostackom tabloidu podaci iz policije? 🙂

Last edited 20 dana ranije by SNS Uzivo
Bečej
03/03/2023 09:49

Zato ja više ne radim u školi. Tačka ključanja je blizu, a ja ne bih dopustio ovakvo iživljavanje. Još bih i bio kriv što bih razbucao majmuna.

Andrija
04/03/2023 18:43

I jedno sto godina robije za pokusaj ubistva sa predumisljajem