Lažni zaštitnici prirode i eko teroristi, pod komandom Aleksandra Jovanovića Ćute otišli su korak dalje u ugrožavanju bezbednosti prvog čoveka Novog Sada i borbe protiv napretka i razvoja grada!

Maliciozni politički zelenaši, koji uz šačicu malobrojnih, ali ekstremnih sledbenika već mesecima terorišu Novosađane, razbijaju grad, cepaju zastave i napadaju policiju, panično su prešli u polje ugrožavanja lične bezbednosti nosioca istorijske evolucije Novog Sada.

 

Foto: Facebook/printscreen

Oni su na tviter stranici svog polufantomskog pokreta objavili privatni broj gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, pozivajući tako otvoreno na njegov progon i linč, narušavajući mu privatnost i kršeći istovremeno zakon.

Jasno je da Ćuta i kompanija nikako ne žele i pokušavaju da spreče radove na novom mostu, koji nije samo u interesu Novosađana, već bi posebno morao imponovati svim istinskim (a ne zlonamernim i lažnim) ljubiteljima Šodroša.

Svesni da u svojoj mržnji i jeftinoj manipulaciji nemaju podršku velike većine pristojnog Novog Sada, Ćuta i kompanija panično pribegavaju svim metodama kako bi, tobože se borili za interes grada, pokušali da spreče projekat koji grad čeka već 70 godina.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments