Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U godini kada Novosadski sajam obeležava vek postojanja, specijalizovana izložba zlatarstva i časovničarstva “Sjaj” se održava 26. put i namenjena je profesionalcima, ali i širokoj publici

Novosađani će imati priliku da u naredna četiri dana pogledaju kolekcije dragog i poludragog kamenja, alata za časovničarstvo, izradu nakita i još mnogo toga.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnos ističe da na ovogodišnoj manifestaciji učestvuju izlagači iz Turske, Poljske i Srbije i naglašava da ona pruža priliku za poslovne susrete i unapređenje saradnje.

– Ostvarivanje poslovnih kontakata među izlagačima, i velikog broja posetioca koje očekujemo narednih dana iz inostranstva koji su nam se najavili da će posetiti ovu izložbu koja je jedinstvena u reginu i jedina koja se održava na prostoru od Italije pa sve do Turske – rekao je Nadlukač.

Novosadski sajam će za izlagače narednih dana biti mesto poslovnih i strukovnih susreta, a dugogodišnji izlagač Aleksandar Jović, vlasnik zlatere “Ćira” iz Vranja, svečano je otvorio izložbu.

– Na izložbi “Sjaj” učestvuje 30 izlagača, to mnogo govori da zlatarstvo i časovničarstvo ima budućnost. Cilj ovog sajma je da posetiocima predstavimo nakit, poznate brendove satova, kao i opremu – rekao je Jović i poželo uspešan nastup i prijatne trenutke na ovogodišnjem Sajmu.

Najbolje među izlagačima, stručna komisija Novosadskog sajma, koja tokom izložbe ocenjuje kvalitet eksponata, nagradiće zasluženim priznanjima koje će uručiti u nedelju, 2. aprila u Hali 1.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments