Foto: nsuzivo.rs

Provera vozila pred tehnički pregled predstavlja jedinstvenu uslugu u Srbiji koja se obavlja u Novom Sadu u centru AutoMobiliti

Provera automobila sastoji se iz kompletne provere vozila koja je u potpunosti ista kao i za tehnički pregled. Jedina razlika je u tome što AutoMobiliti jedini u Srbiji nudi samu proveru vozila pre odlaska na tehnički pregled i na taj način klijenti izbegavaju „padanje“ na tehničkom pregledu.
Foto: nsuzivo.rs

Idealno rešenje za tehnički pregled bez stresa

Da bi vaše vozilo prošlo tehnički pregled, potrebno je da ispunjava  uslove koje je propisala država, a koji zahtevaju da svi uređaji i sklopovi na vozilu budu potpuno ispravni i funkcionalni. Za prosečnog čoveka ovo je potpuno logično i razumno, ali šta se realno tumači kao ispravno i kakvi su tačno kriterijumi da bi ste prošli tehički pregled?

Za mnoge koji nisu prošli tehnički pregled, to je stvorilo  ozbiljne traume zbog manjih ili većih neispavnosti, kako zbog dvosmislenog tumačenja pravilnika o pregledu vozila tako zbog jednostavno loše procene radnika na tehničkom pregledu čime se dodatno komplikuju stvari i stvara bespotreban stress.

Foto: nsuzivo.rs

Ono što je po prvi put u Srbiji osnovao AutoMobiliti jeste da pre samog odlaska na tehnički pregled, klijenti odmah na licu mesta saznaju šta nije u redu sa vozilom.

Ovaj autocentar nudi proveravanje kočnica kao najbitniju stavku, a potom i ostalih delova automobila. Ono što je jedinstveno jeste to da nakon pregledanog vozila, klijentima se nudi usluga registarcije vozila kod partnera koji sarađuju sa firom AutoMobiliti.

BESPLATNA USLUGA provere vozila pred tehnički pregled uz uslugu kompletne registracije vozila

Provera vozila pred tehnički je u potpunosti ista kao i za tehnički pregled. Eventualne nedostatke ili neispravnosti na vozilu, otklanjaju se na licu mesta ili u saradnji sa partnerima AutoMobilitija.Ovo je jedisntvena usluga u Novom Sadu i veoma korisna, jer sama provera vozila pre odlaska na tehnički pregled otkalanja svaku sumnju u ispravnost vozila i prolaznost na tehničkom pregledu je sigurna.

Foto: nsuzivo.rs

AutoMobiliti vam omogućava da nakon kompletne provere vozila pred tehnički pregled odmah zakažete i ugovorite tehnički pregled kod njihovih partnera kao i kompletne usluge registracije vozila i time bez stresa i bilo kakvih dodatnih troškova brzo, lako i pre svega bezbedno možete voziti svoj automobil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AutoMobiliti (@automobiliti)

Uvek bezbedno i ispravno vozilo

AutoMobilti pored usluga tehničkog pregleda i registracije nudi i nezavisnu proveru vozila.

Ukoliko želite da znate u svakom trenutku da li je vaše vozilo bezbedno za vožnju možete posetiti AutoMobiliti i pogledati šta treba da popravite.

Ukoliko želite da proverite kočnice na valjcima ili bilo koji deo, kao i da u svakom trenutku znate da li je vaše vozilo ispravno i bezbedno za vožnju možete zakazati svoj termin i imati realno stanje svog vozila.

Za one koji žele da provere svoje vozila cena je 1500 dinara za kompletan pregled,  a ako želite da proverite samo kočnice na vozilu to će Vas koštati 990 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

Za sigurnu vožnju na putevima, bez stresa i bez dodatnih troškova pri registraciji vozila, preporučujemo AutoMobiliti, koji Vam nudi sve to uz najpovoljnije cene registracije vozila, ali pozovite ih i sami proverite na broj telefona 0644456789

Centar AutoMobiliti nalazi se na Adicama u Novom Sadu, ulica Desanke Makcimović broj 52

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AutoMobiliti (@automobiliti)

AutoMobiliti rešava sve vaše probleme i brzo i lako otklanja sve napravilnosti na vašem vozilu. Prednost provere vozila pred tehnički pregled u AutoMobilitiju je to što kada odete na tehnički pregled nećete biti vraćeni, jer ste već unapred obavili sve potrebne preglede.

Osnovni cilj i zadatak AutoMobilitija jeste da otkloni i reši sve probleme na vašem vozilu pred tehnički pregled kako biste bez stresa na brz i lak način prošli tehnički pregled.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bratislav
24/05/2022 12:18

Odlična stvar. Ja sam njihove usluge koristio krajem prošle ili početkom ove godine i registraciju auta sam rešio bez problema i stresa. Ono što je bitno kod ovakve usluge je da se dođe barem mesec dana pre isteka registracije kako ne bi bio problem u otklanjanju nekog nedostatka usled nedostatka vremena. Planiram da koristim i dalje usluge ovog auto centra,

Milojko
25/05/2022 15:26
Reply to  Bratislav

Kako se ovim ljudima isplati da urade sto i tehnicki za 1500rsd.

Amerikanac
27/05/2022 21:36

Radite tehnički mesec dana ranije, pa imate vremena da ispravite eventualne greske.