Foto: Printscreen/Instagram/1bike1world
Zaljubljenik u životinje i poznati svetski bloger koji se na Instagramu predstavlja kao “1bike1world”  prepoznatljiv je po tome što putuje sa svojom mačkom, a u svom poslednjem putovanju obišao je Srpsku Atinu.

Naime, vojvođanska prestonica će mu ostati u sećanju po jednom i više nego humanom gestu.

On je pronašao bolesnog psa koga je nazvao Jasuki i uložio sve neophodne napore kako bi mu pomogao i spasao život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1bike1world (@1bike1world)

Iako dijagnoza nije bila obećavajuća, jer su veterinari dijagnostikovali prelom na karličnom delu koji utiče na rad celokupnog organizma, ovaj influenser nije odustajao. Sakupio je sredstva u vrednosti od 76,854 funti i psu obezbedio operaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1bike1world (@1bike1world)

Kako je istakao u jednoj od svojih objava koje su pratile Jasukijevo lečenje, pas sada ima 6 šrafova koji drže jednu stranu karlice zajedno, a drugu stranu su morali ponovo da slome i isprave jer je počela da zarasta na pogrešan način. Ipak, hirurg je zadovoljan kako je prošla operacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1bike1world (@1bike1world)

S obzirom da je pred Jasukijem dug put i opravak, a influenseru je zbog vize vremenski ograničen boravak u Novom Sadu, potreban je neko ko će brinuti o njemu i pružati mu neophodnu fizioterapiju.

Jasuki je štene puno ljubavi i zahvalnosti, kako ga je bloger opisao u svojim objavama, a sada mu je više nego ikada potrebna pažnja kako bi postoperacioni period protekao u najboljem redu.

S.K.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
suzana
20/03/2023 23:13

Ispravka,
pas nije pronadjen bolestan nego UPUCAN u kicmu.
Upucan,upucan ,upucan!!!
I bacen da polako umire.

Vlada
21/03/2023 14:43

76000 funti za operaciju karlice psa, ovaj svet ne otišao dodjavola. Prvo što to košta toliko, a tek je boleština da se to skupi i potroši na psa.