Foto: Instagram/etno_restoran_jelen

Prvi maj samo što nije stigao, a sa njim i idealna prilika da pronađete savršeno mesto za predah od svakodnevnog stresa i obaveza. NS Uživo je pokušao da pronađe pravo odredište za ovu priliku. Tamo gde možete uživati u prirodi, ukusnoj hrani, videti i osetiti nešto novo, a uz sve to da ne morate daleko da putujete.

I uspeli smo u tome!

Na samo 20 minuta vožnje od Novog Sada nalazi se Park prirode “Jegrička”, rečica okružena prirodnom bagremovom šumom uz koju je smeštan Etno restoran “Jelen” koji nudi veliki izbor jela iz domaće kuhinje uz opuštajući etno ambijent.

Foto: Instagram/etno_restoran_jelen

Ono što ovo mesto čini posebnim je osećaj mira, spokoja i relaksacije koju potvrdi svaki novi posetilac.

Foto: Instagram/etno_restoran_jelen

Obala Jegričke bogata je močvarnom vegetacijom, gustim trščacima i uskolisnim rogozom. Bogatstvo flore čini 76 vodenih i močvarnih biljaka. Posebnu lepotu daju plivajuće zajednice belog lokvanja i vodenog oraška.

Foto: Instagram/etno_restoran_jelen

Na Jegrički je do sada registrovano 198 vrsta ptica. Prisutno je 20 vrsta riba, među kojima su: štuka, som, smuđ, šaran, linjak, mnogo bele ribe…

Ovakvo prirodno okruženje nudi vam mogućnost da spojite uživanje u prirodi uz Jegričku, ukusnoj hrani i prelepoj bašti restorana “Jelen”, a uz sve to možete se opustiti na ležaljkama, ljuljašlama, zaigrati partiju malog fudbala “na golićima” ili prosto provesti ceo dan osluškujući cvrkut ptica koji je u ovom ambijentu još jedno prijatno iskustvo.

Foto: Instagram/etno_restoran_jelen

U neposrednoj blizini nalazi se još jedna posebna čar ovog mesta. Retko koji posetilac odavde ode bez fotografije sa divljim svinjama, koje dugi niz godina iz svog bezbednog i ograđenog doma mame osmehe na licima gostiju.

Foto:Instagram/etno_restoran_jelen

Ukoliko se odlučite da svoj praznik rada provedete u ovom prirodnom raju, naći ćete ga na izlazu iz mesta Sirig, na adresi Salaši bb.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments