Foto: Opština Beočin

Opština Beočin obezbedila je smeštaj i pakete prve pomoći za sugrađane čiji su domovi zahvaćeni požarom koji je juče izbio u ulici Miloša Obilića u delu grada Kolonije. Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je sa svojim saradnicima porodice u Kolonijama kako bi se ustanovile prioritetne potrebe građana.

Foto: Opština Beočin

Opština Beočin je svima omogućila smeštaj u kongresnom centru „Ceptor“ na Andrevlju a oni koji su želeli i kojima je smeštaj bio neophodan su već danas prevezeni i smešteni.

Shodno potrebama koje su građani naveli kupljeni su i prvi paketi stvari za higijenu, garderobe i lekova kao i ostalih neophodnih stvari koji su danas isporučeni. Među porodicama ima starijih sugrađana i dece kojima će biti na raspolaganju i dežurna ekipa Doma zdravlja „Dušan Savić Doda“ a naredni koraci biće razmotreni u što kraćem roku shodno izveštajima i procenama nadležnih organa.

Foto: Opština Beočin

Opština Beočin će u saradnji sa Crvenim krstom i ostalim partnerima i ustanovama u narednim danima nastojati da u što većoj meri pomogne svima koji su se našli u ovoj nemiloj situaciji.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments