Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava da je u toku distribucija opomena pravnim licima i preduzetnicima za dospele neizmirene obaveze po osnovu izvornih javnih prihoda.

Takođe, pomenuta uprava poziva i poreske obveznike fizička lica da svoje dospele obaveze izmire do kraja godine i time izbegnu dalji obračun i naplatu zakonom propisane kamate u visini od 15%, koja se obračunava počev od narednog dana od dana dospelosti u skladu sa Zakonom o poreskom postupku i poreskoj adminitraciji.

Foto: Yahoo Finance

Stanje na računu poreza na imovinu, fizička lica mogu dobiti:
1. na sledećim lokacijama:
– Info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada;
– šalter sali Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26;
– šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP “Informatika” na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15;
2. upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs;
3. putem naloga na Portalu eUprava.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća obveznike fizička lica da je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Djurica
12/12/2022 17:11

Nadam se da se ovo odnosi i na samu poresku upravu. Naime slicajno sam preplatio porez i nikako da mi vrate pare. Doduse moram priznati da su mi prijavili gresku mogli su i to da ne urade.