Foto: Printscreen
Sinoćni protesti koji su se održali u Beogradu su bili sve, samo ne “Protiv nasilja“. Ideolozi i organizatori protesta su morali da budu svesni u šta će se pretvoriti protesti onog trenutka kada su svoje lične interese stavili na prvo mesto.

Užasan zločin u kom su stradala deca u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kao i zločin kod Mladenovca su bili samo povod za vođe opozicije da izvedu narod na ulice.

Na ulicama nema pomena o predlozima mera za bezbednost dece, niti čujemo konkretne predloge lidera opozicije ni za jedno političko pitanje, već vidimo zahteve koji se odnose samo na cenzuru medija u Srbiji i preuzimanje RRA.

U ovome prednjači televizija N1 koja pokušava da ostvari svoj interes ali u videu koji sledi možemo da vidimo kako se ponašaju reporteri ove televizije kada dobiju neočekivani odgovor.

Takođe, ne vidimo kakve veze imaju hektolitri alkohola i blokada auto-puta sa borbom protiv nasilja. Već naprotiv, vidimo samo novo potencijalno nasilje. Video koji sledi prikazuje šta se sinoć dešavalo na auto-putu na Novom Beogradu.

Takođe, mogli smo na ulicama Beograda da vidimo sredovečan par kako puzi od pijanstva preko zelene površine. Ne znamo šta na ovo sve ima da izjave aktivisti iz udruženja Kreni-promeni ili aktivisti sa Šodroša koji se navodno zalažu za zaštitu životne sredine?

Ili je možda ovo sve i u redu i u skladu sa normama koje dotični žele da uvedu u Srbiji?

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
20/05/2023 15:14

Niste rekli jednu stvar, najbitniju, kazu da je bio najveci protest od 5. oktobra, sad koji je bio veci nije ni bitno, bitno je da su svi ti ljudi izasli svojom voljom, niko ih nije naterao niti im ista platio, razmisljajte o tome! 🙂

Last edited 8 dana ranije by SNS Uzivo
Prodali ste se
20/05/2023 17:39

Lepo lazete ljude

SNS Uzivo
20/05/2023 18:03

Haha nije bilo dovoljno reci nasilje i pijanstvo, kaze i ludila. Ko vam koncipira naslove, jeste sigurni da je zavrsio osnovnu skolu, ja bih to proverio? 🙂

Last edited 8 dana ranije by SNS Uzivo
nata
20/05/2023 19:57

Srecom ti pijani nasilnici su ubaceni sns botovi
Napali zenu i onda siroti oni

lola
21/05/2023 14:01

stvarno ste jadni