Foto: Grad Novi Sad

Pogoršanje vremenskih prilika, koje je nastupilo tokom noći, nije omelo radove na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.

Trenutno se u zoni kružnog toka i Fruškogorske ulice izvode radovi na izradi kolovozne konstrukcije, odnosno postavljanju sloja drobljenog kamenog agregata na kolovozu.

U toku su i radovi na polaganju betonskih ivičnjaka u delu prema Fruškogorskoj ulici i u razdelnim ostrvima.

Foto: Grad Novi Sad

U gradilišnoj zoni, istovremeno sa radovima na izgradnji kružne raskrsnice, u okviru projekta „Čista Srbija” izvode se radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Na Bulevaru cara Lazara, na deonici od TC „Promenada” prema kružnom toku, postavljena su dva sloja BNS (bitumiziranog nosećeg sloja). Na ovoj deonici slede radovi na izradi završnog asfaltnog sloja tako da je zabrana saobraćaja i dalje na snazi.

Foto: Grad Novi Sad

Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci na Bulevaru cara Lazara, dok pristup Fruškogorskoj ulici nije omogućen. Saobraćaj iz pravca Fruškogorske prema Bulevaru cara Lazara odvija se nesmetano.

Apelujemo na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, a ukoliko je moguće, da izbegavaju ovaj putni pravac.

Foto: Grad Novi Sad

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Happy
27/03/2023 16:24

Zasada, ukinuli pesacke prelaze naspram cesme sa strane SPENSa kojih posle zavrsetka radova nece biti i kao onaj od poliklinike Ulica sa tehnoloskom parku. Bice samo prelaz tamo gde se pretrcava za Promenadu. Taman i cevi veceg promera da postave da se lakse odvodi voda koja se ispumpava ispid Promenade i da se ne preopterecuje trafo stanica na kojoj su i pumpe promenade i vodovod Nece vise morati da se ide na polukruzno do Strazilovske da bi se uslo u Promenadu sad ce tu biti kruzni tog pa direkt sa ulevara krugic Toliko ustupaka Promenadi a samo je unistena jedna… Učitaj još »