NOVI DETALJI POVODOM EVAKUACIJE ZGRADE VODOVODA U NOVOM SADU: Oglasili se iz “Wolf invest” kompanije

Foto: Instagram Screenshot 192.rs

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje od “Wolf invest” kompanije u vezi sa obrušavanjem zemlje ispod objekta JKP “Vodovod i kanalizacija u Novom Sadu, kako smo već pisali, a mi ga prenosimo u nastavku u celosti:

“Dana 10.08.2023.godine, po prijavi da je došlo do zarušavanja zemlje ispod objekta JKP “Vodovod i kanalizacija“ u Novom Sadu Masarikova broj 17, prilikom izvođenja pripremnih radova na obezbeđenju susednog objekta na broju Masarikova 13-15 u Novom Sadu, izvršen je vanredni inspekcijski nadzor i sačinjen zapisnik.

Za predmetni objekat ishodovana je sva potrebna dokumentacija i radovi se izvode u skladu sa istom. Naloženo je Izvođaču radova da preduzme mere za bezbednost susednog objekta, a u svemu u skladu sa pribavljenom dokumentacijom.

Zabranjeno je korišćenje uličnog objekta JKP “Vodovod i kanalizacija“ u Novom Sadu Masarikova broj 17, koji se nalazi uz gradilište, dok se ne obezbedi objekat u skladu sa ishodovanom dokumentacijom i izvrši kontrolni inspekcijski nadzor.

Pregledom objekta JKP“Vodovod i kanalizacija“ nije utvrđeno postojanje oštećenja na zidovima unutar objekta.

U 15.45 časova, u toku je obezbeđenje iskopane kampade na kojoj se desilo odronjavanje dela zemlje ispod susednog objekta, u dužini od cca 1,30m i dubini do cca 0,50m. Postavljena je armatura i betoniranje će se izvrštiti nakon dolaska miksera sa betonom. Dubina kampada se rade u skladu sa projektnom dokumentacijom.

Napominjemo da je događaj u medijima izuzetno preuveličan i naslovi ne odgovaraju stanju na terenu.”, naveli su iz ove firme.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Gradjanin
11.08.2023 17:24

Koliko se videlo na TV ovi izvodjaci su 100% u pravu.nije mi jasno zasto ih ocrnise bez razloga.

Gost
Miki
11.08.2023 18:01

Hteli da dobiju novu zgradu al se malko preračunali.

Povezane vesti