Претрага
Претрага
Close this search box.

Ako tražite bajkoviti, ljubavni kutak u Novom Sadu, sa ovim izborom nećete pogrešiti: Ovo su NAJROMANTIČNIJA mesta

Foto: Gradske info
Novi Sad, poznat po svojoj bogatoj istoriji i šarmantnim pejzažima, krije mnoge tajne romantične kutke koji će vas osvojiti na prvi pogled. Nekada su se romantika i ljubav iskazivali drugačije, ali i danas postoje „zalutule duše“ koje uživaju u romantičnim trenucima i veruju u bajkovite ljubavne priče.

Petrovaradinska tvrđava

Jedno od najomiljenijih mesta za šetnje parova je prelepa Petrovaradinska tvrđava, sa svojom impozantnom arhitekturom i neodoljivim pogledom na Dunav.

Klupice koje se protežu niz tvrđavu idealno su mesto za romantične trenutke i uživanje u zalasku sunca. Ovo mesto nekada je bilo utočište i osamljenim srcima koja su ovde tražila utehu i delila svoje tuge.

Foto: Gradske info

Novosadski kej i plaža „Oficirac“

Ova mesta tokom letnjih večeri stvaraju posebnu atmosferu, dok talasi Dunava pružaju romantičan ambijent za šetnje i nezaboravne trenutke. Ono što letnji period na Oficircu čini magičnim jesu i žurke koje se često održavaju na ovoj plaži.

Di-džej koji pušta muziku ispod trščane tende i pesak pod nogama. Zvuči kao idealan scenario za zaljubiti se?

Foto: Gradske info

Kamenički park

Kamenički park sa svojim uskim stazama koje vode do Dunava i šarmom privlači sve zaljubljenike u emotivne trenutke. Ovaj deo grada odiše romantikom i čini ga idealnim mestom za romantične izlaske.

Imaćete potpuni mir, a pogled na Most slobode i Dunav okupan zalaskom sunca razgaliće i one najtvrđeg srca.

Foto: Vojvodina uživo

Sremski Karlovci

Sremski Karlovci, sa svojom bogatom istorijom i prelepim vinarijama, donose poseban osećaj prostorne i vremenske izgubljenosti. Ovaj grad ostavlja bez daha svojim čarobnim ambijentom koji budi osećaj romantičnosti.

Ipak, čitav Novi Sad nosi u sebi neku posebnu emociju i tajanstvenost koja privlači sve ljubitelje romantičnih trenutaka. Svaki deo grada krije nešto posebno i neobično, čekajući da bude otkriven od strane zaljubljenih duša.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradske info

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага