Претрага
Претрага
Close this search box.

Aktivistkinja SNS-a Kristina Karajić grubo fizički napadnuta tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima – Gradski odbor se oglasio hitnim saopštenjem

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu izdao je saopštenje u kome najoštrije osuđuje fizički napad na aktivistkinju stranke i zamenicu predsednice Skupštine Grada Novog Sada Kristinu Karajić, koja je je grubo fizički napadnuta tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima na Novoj Detelinari pri čemu su joj nanete telesne povrede.

– Na našu aktivistkinju fizički je nasrnula žena i tom prilikom pokušala da joj otme stranački materijal uz uvrede i psovke. Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke, zbog slobodnog izražavanja političkih uverenja, ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja. Interesantno je da kao propagatore uvođenja nasilja u naš politički život vidimo upravo one ljude koji mesecima unazad pokušavaju da parališu Srbiju tzv. protestima protiv nasilja.
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu šokiran je zbog fizičkog napada na mladu ženu , našu članicu, koja je pristojno obavljala stranačke aktivnosti. Napad je prijavljen policiji, te ovim putem apelujemo na sve institucije sistema da zaustave progon naših članova, kako se ovo nasilje ne bi ponovilo.
Ovim putem dajemo snažnu podršku Kristini Karajić i svim našim aktivistima na terenu sa porukom da hrabro nastave borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, a političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti, već samo učvrstiti da istrajemo u našoj borbi za bolju budućnost našeg grada i naše države – istaknuto je u saopštenju stranke.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
21.10.2023 12:41

Opa bato znaci pocelo je… 🙂

Last edited 7 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
lola
21.10.2023 16:52

dopizdilo narodu!

Povezane vesti