Претрага
Претрага
Close this search box.

Aktuelni radovi na sanaciji novosadskih saobraćajnica (FOTO)

Foto: Grad Novi Sad

Intenzivnim tempom i maksimalnim angažovanjem izvođača, realizuju se radovi na sanaciji prioritetnih saobraćajnica bulevarskog tipa i ulica u kojima je kolovoz u izrazito lošem stanju.

Danas se izvode radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije na raskrsnici Futoški put – Bulevar Evrope i večeras će raskrsnica biti puštena u saobraćaj, odnosno biće omogućen pristup Bulevaru Evrope u pravcu naselja Detelinara. Tokom sutrašnjeg dana obavljaće se asfaltiranje deonice od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.

Završeni su radovi na asfaltiranju kolovoza u Skojevskoj ulici u Sremskoj Kamenici i uspostavljen je redovan saobraćaj u ovoj ulici. U toku su radovi na asfaltiranju Gogoljeve ulice u Sremskoj Kamenici, koja će večeras biti puštena u saobraćaj.

U četvrtak, 10. novembra, počinju radovi u Gagarinovoj ulici, koji će se izvoditi po etapama, kako ne bi došlo do obustave saobraćaja na kompletnoj deonici od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića. U prvoj fazi radova za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, a uspostavljanje saobraćaja na ovoj deonici planirano je za petak u popodnevnim časovima.

Prilikom izrade projekta tehničkog regulisanja saobraćaja, naročito se vodilo računa o tome da se, u periodu izvođenja radova, stanarima u Gagarinovoj ulici u najvećoj mogućoj meri omogući pristup objektima i parkinzima na predmetnom lokalitetu.

Takođe u četvrtak, 10. novembra, počinju pripremni radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici (od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića). Radovi će se najpre izvoditi od Ulice Dinka Šimunovića do semafora (iznad tunela) i ova deonica će u potpunosti biti zatvorena za saobraćaj.

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, zbog čega je obustavljen saobraćaj na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića.

Usled izvođenja radova na izgradnji brze pruge, na snazi je potpuna obustava u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.

Foto: Grad Novi Sad
Foto: Grad Novi Sad

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nikola
09.11.2022 22:41

I put sajkaskog odreda,prema sangaju

Gost
Dragoslav
10.11.2022 07:28

Rumenački put od kružnog toka do nadvožnjaka prema Rumenci ne treba dirati a izgleda da i ne pomišljaju

Gost
mir
10.11.2022 09:50
Odgovori  Dragoslav

Mora da se šališ.Taj put je zakrpa na zakrpi. U očajnom je stanju. Mnogo gorem od ovih što renoviraju . A inače ovo što pesvlače je loše, auto poskakuje po asfaltu i to novo ne znaju da urade kako valja.

Last edited 1 Godina Ranije by mir

Povezane vesti