Foto: Grad Novi Sad

U okviru redovnog održavanja objekata putne privrede putarska mehanizacija trenutno je angažovana u naselju Rumenka. Radovi na popravci kolovoza asfaltom u toku su u ulicama Nova 12, Laze Markovića i Žanke Stokić, a pripremni radovi izvode se u ulicama Nova 7 i Baštenska. Prethodno su u ovom naselju sanirane ulice Jaše Bakova, Kanalska i Danila Kiša.

U Futogu su u toku radovi u Ulici cara Lazara, na deonici od Ulice braće Bošnjak do državnog puta, kao i u ulicama Industrijska i Stevana Sremca, dok se u Begeču sanira ulica Branka Radičevića.

U samom gradu u toku je popravka kolovoza i biciklističke staze u ul. Dr Zorana Đinđića.

Ulica Dr Zorana Đinđića; foto: Grad Novi Sad

U narednom periodu radovi na održavanju saobraćajnica planirani su na teritoriji mesnih zajednica Čenej, Kovilj, Kać, Šangaj i Slana bara.

U naselju Čenej biće sanirana Ulica Vuka Karadžića, od Međunarodnog puta prema Kisaču, u dužini od 5km.

U Kovilju je planirana sanacija Ulice Laze Kostića, u dužini od 2km, kao i deo Ulice Đorđa Bešlina.

Prema prioritetnim zahtevima mesnih zajednica, u naselju Kać popravka kolovoza izvršiće se u ulicama Jugović i Vladimira Rolovića, a u naselju Šangaj u ulicama Školska, Četvrta i Peta.

Što se tiče Mesne zajednice „Slana bara”, radovi su predviđeni u ulicama Milice Nikolić, Save Vla i Stevana Aleksića.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Abc
06/04/2023 15:56

Kad ce Salajka doci na red ? Kvart koji se nalazi u samom centru grada, a dinar se u njega ne ulaze! Sramota!

Isakovic Miodrag
06/04/2023 21:13

Veterniku mrvice posaljite komunalnu i saobracajnu ispekciju u RADNICKU I KRALJA PETRA PRVOG ulice u rupama sramota nisu ni u stanju da ih zakrpe a samo obecavaju vec 3 godine da ce ih uraditi .

Marjan
10/04/2023 13:44

Molim Vas neko neka obidje ulicu Ibarska na Adicama vec dve godine saljem dopise gradskou vlasti da deo se asfaltira ne cela ulica jer je katastrofalna ogromne rupe tesko i autom proci a kad padne kisa jezero