Kako naš portal saznaje, pevač Alen Muković kog je nevenčana supruga Ana optužila za navodno nasilje u porodici, oslobođen je svih optužbi i sudija je doneo oslobađajuću presudu. Povodom ovih saznanja kontaktirali smo pevača

– Veliki sam protivnik  svega toga, ako neko mrzi nasilje to sam ja – rekao je Muković

Alen za naš portal kaže da je nakon iznošenja svih dokaznih materijala doneta odluka o oslobađajućoj presudi. Mukoviću je nakon optužbi supruge određen pritvor. Pevač se nakon nako izlaska iz pritvora, kako sam kaže, malo sklonio u Crnu Goru da “ohladi glavu”.

– Dobio sam zabranu ulaska u Srbiju na 3 meseca, jer sam tu boravio neprijavljen – kaže Alen

Dodaje da je u pritvoru proveo 71 dan, odnosno sve do glavnog pretresa, jer je strani državljanin, pa je sudija smatrao da može doći do bekstva.

– Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobegao iz Srbije koju volim kao svoju zemlju, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu – ističe pevač

Zgrada ispred koje se odigrala svađa

Podsetimo, Alen je priveden u policiju nakon svađe sa nevenčanom suprugom Anom, koja se osmog februara dogodila u Hadži Ruvimovoj ulici na Detelinari ispred zgrade broj 27 u kojoj je povremeno živeo sa njom i ćerkom Lanom.

– Zauvek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu – zaklučio je Alen na kraju razgovora.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Naopako
21/04/2021 14:49

Све противници насиља а жене нон стоп са шљивама, масницама мора да спарингују пријатељски

Ognjeni Vuk
22/04/2021 01:03

Dobro je bar se ovaj opametio za razliku od nekih njegovih kolega, nije Srbija više krava muzara za vas crnogorce, pogotovo kojekakve pevače i slične! Proći ćete kao jadranka barjaktarevic! Slava Bogu i Srbiji!