“Alternatura” ove godine u čak osam delova Novog Sada

       
Foto: facebook.com/novokulturnonaselje

U periodu od 21. jula do 8. septembra održaće se novi serijal biciklističkih vožnji „Alternatura”, uz podršku Gradske uprave za kulturu Novog Sada i „Invictabike” servisa. Nakon uspešnih projekata „Tour de Naselje” realizovanog u prethodne tri godine na Novom naselju, ove godine „Alternatura” će posetiti čak 8 delova grada.

Svake subote od 18 časova, Novosađani će imati priliku da se uz vožnju kroz osam delova Novog Sada učestvuju i u diskusiji o raznim temama, kao što su alternativni načini zaposlenja i putovanja, urbana arhitektura, ekstremni sportovi, viteštvo, kulturne i istorijske tajne Novog Sada i mnoge druge.

Foto: Novo kulturno naselje

Pored raznovrsnog programa, bicikl je nezaobilazan deo tura, kao vid širenja svesti o alternativnom i zdravom stilu života.

Kako bi se Novosađani upoznali  sa „Alternaturom”, 19 jula u 19 časova biće održan i promotivni događaj i izložba na Brod Teatru, gde će zaiteresovani imati priliku da se informišu o turama i sami učestvuju u izložbi unikatnih bicikala.

Svaka tura počinje na drugom mestu, te pratite „Alternaturom” na društvenim mrežama kako bi saznali gde je okupljanje.

Učestvovanje u turama je potpuno besplatno, a sve što je potrebno da se pojavite na svom „bajsu” ili da rezervišete jedan od specijalno namenjenih vozila za dve osobe.

Rezervacija možete izvršiti preko facebook stranice: www.facebook.com/novokulturnonaselje i na popularnim „dvojkama” .

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments