Претрага
Претрага
Close this search box.

Asfaltiranje i danas na više lokacija, putari najaktivniji u Rumenki i Veterniku

Foto: JKP Put

JKP „Put“ i danas asfaltira i priprema ulice za popravku na više lokacija u gradu. Najaktivnije je u Rumenki i Veterniku. U Rumenki se izvode pripremni radovi za izgradnju dečijeg igrališta od 2.000 kvadrata, a nastavljeno je pripremanje ulice Nebojše Glogovca za asfaltiranje.

U ulicama Petefi Šandora i Dr Đure Jovanovića Kindera, koje su asfaltirane prošle nedelje u toku je uređenje bankina, kao i u delu Vezirca i Karagači u Petovaradinu. U Veterniku je u toku presvlačenje novim asfaltom ulice Sremske, a u Novoj 102 su nastavljeni pripremni radovi za popravku kolovoza. Na deonici državnog puta Bulevar vojvode Stepe u Novom Sadu izvode se pripremni radovi i popravka asfaltom.

Na raskrsnicama Bulevara kralja Petra Prvog i Gagarinove, Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođnja, ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića, kao i na državnom putu Rumenka – Zmajevo, u toku su radovi na održavanju, obeležavanju i postavljanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Izzy
16.04.2024 19:45

Ma jel,a mi ludaci dobili asfalt u Sumskoj pred izbore jel i to sto i dalje nemamo jebenu kanalizaciju i ulicnu rasvetu i lezeceg pandura to je nevazno,a dodjosa i gradnje koliko hoces,da pogines samo 3metara da psa izvedes+zene sa bebama koje se tresu kada setaju decu.Terajte bre tu gamad iz Voda vojvodine bolje,da pocnu da rade gde je veca civilazija!!!!!!

Gost
Marija
17.04.2024 05:59

Molim Vas,preklinjem Vas, pomozite nama koji nemamo trotoar,odgovarajucu saobracajnu signalizaciju,asfaltiran put izmedju zgrada,a dece do 5. Godine bar stotinu,plus trudnice,sve mladi bracni parovi,zivimo kao u starom veku,necete valjda dozvoliti da nam neko dete pogine,pa da se onda probudite,tada ce vec biti kasno,ima li nekih ljudi koji ce se odazvati na ovu molbu
Ulica:Dragoslava Srejovica 93,Kordun gradnja

Gost
Lili
17.04.2024 11:02

A sta ce biti sa Sajlovom, asfaltirati trećinu ulice i ostavili ostatak da kad padne kiša, kao noćas, komšije na kolima iznesu blata do pola ulice

Gost
Lektor
18.04.2024 09:42

U Rumenki? Hahaah
Ili Rumenci?

Gost
Komsija
18.04.2024 17:57

Ulica Dobre Jovanovica…18i vek…kordun gradnja nam je obevavala kule i gradove,a dobili smo njive i jezera…

Povezane vesti