Претрага
Претрага
Close this search box.

Asfaltiranje i popravke kolovoza u 12 ulica, održavanje signalizacije na pet lokacija

Begeč, Dositeja Obradovića; foto: JKP Put

Ekipe JKP „Puta“ izvode radove na 17 lokacija. Uz asfaltiranje i popravke kolovoza u 12 ulica, izvedeni su radovi na održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije na pet lokacija.

Pored popravki kolovoza u ulicama Arkadija Varađanina, Uroša Predića i Mičurinovoj, delu ulice Dositeja Obradovića u Begeču, popravku biciklističke staze na Futoškom putu, u toku su pripremni radovi u ulicama Kralja Vukašina i Vase Ostojića u Novom Sadu, Jovana Obrenovića u Veterniku i produžetku Dositeja Obradovića u Begeču. U ulici Savke Subotić u Veterniku i Petra Drapšina u Begeču se uređuju bankine, a u ulici Stanislava Majoroša u toku je popravka tucaničkog kolovoza.

Novi Sad, Kralja Vukašina; foto: JKP Put

U Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici u toku je uklanjanje usporivača brzine i vertikalne signalizacije, u Ribarskoj ulici je postavljena nova plastika na usporivačima brzine, a na raskrsnicama Maksima Gorkog – Kej žrtava racije, Bulevar vojvode Stepe – Bate Brkića i Trg neznanog junaka – Kej žrtava racije izvedeni su radovi na održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti