Претрага
Претрага
Close this search box.

Astrolozi otišli korak dalje! Od sad možete poručiti NATALNU KARTU ZA KUĆNE LJUBIMCE – pomoću zvezda otkrivaju i koji je vaš idealan ljubimac

Foto: pexels
Ako ste mislili da se astrolozi bave isključivo horoskopom koji je namenjen ljudima, grdno ste se prevarili! Prema objavama na društvenim mrežama, savremena astrologija se okrenula i životinjama. 

Naime, jedna Fejsbuk stranica koja pruža astrološke usluge, proširila je svoju ponudu – svojim klijentima izrađuje natalne karte za kućne ljubimce.

-Od pacifista do buntovnika, od izbirljivih do večito gladnih, od ćutologa do lajavaca, od onih koji se povlače do onih čija “mora da bude poslednja” – kao i ljudi, i naši krzneni prijatelji su posebne ličnosti. Pogledaj kom horoskopskom znaku pripada tvoj ljubimac i otkrij kako da budeš njegov najbolji domaćin – piše u objavi ove astrološke agencije.

Prema objavi, možete dati svoje podatke astrologu na osnovu kojih će odrediti koji kućni ljubimac vam je karakterno najbliži i sa kime bi se najbolje slagali. Kako dodaju, bilo da verujete u horoskop ili ne – sigurno ćete se dobro zabaviti.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti