Foto: Promo

Banka hrane Vojvodine organizuje humanitarni bazar pod nazivom “Praznični duh 2”, u petak, 16. decembra, sa početkom u 13.00 časova. Bazar će se održati u Osnovnoj školi “Dositej Obradović” u Irigu.

-Prvobitno organizujemo dobrotvorni bazar kako bismo okupili sva naša partnerska udruženja uoči božićnih i novogodišnjih praznika, dali im prostora da se predstave, proširili naše umrežavanje, okupili lokalnu decu da nam pokažu svoje književne i folklorne ideje do kojih su došli tokom zimskog polugodišta, ali i da se dobro provedemo- stoji u saopštenju organizacije.

Foto: Facebook Banka hrane Vojvodine

Od svakog udruženja se očekuje da sa sobom donese:

  • rukotvorine ili radove koje su izradili članovi/članice udruženja, plišane igračke ili neke slične predmete u prazničnom duhu;
  • promo materijal (baner, majice, šoljice, brošure), balone ili tome slične predmete kojima bi se samo udruženje predstavilo na svom štandu;
  • humanitarnu kutiju za prikupljanje donacija;
  • po jednog predstavnika udruženja koji bi prezentovao samo udruženje na štandu.

Organizatori naglašavaju da svi zainteresovani potvrde svoje učestvovanje kako bi mogli da pripreme dovoljan broj štandova svakom udruženju za predstavljanje.

Na bazaru će se predstaviti više od 20 udruženja, a neki od njih su Fondacija “Tate  Novosađani”, Udruženje “Za  Suboticu svim srcem”, Udruženje “Obrok za porodicu 3M”, Dečije selo “Dr Milorad Pavlović” iz Sremske Kamenice, Food Scale Hub, Fondacija Ana i Vlade Divac i Srpski filantropski forum.

U programu će učestvovati i folklorna grupa  “Jovan Jovanović Zmaj” iz Iriga, đaci koji će recitovati pesme, a biće omogućeno i fotografisanje sa Deda Mrazom, kao i podela paketića slatkiša i slaniša najmlađima, oslikavanje lica, druženje, igra.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments