Poslednji vikend zimskog raspusta upotpuniće i praznični ritam Ledene šume koji će posetiocima kroz besplatne programske sadržaje tradicionalno ponuditi dobru animaciju i zabavu u Dunavskom parku.

U petak, 11. januara, od 11 časova najmlađe posetioce Ledene šume očekuju najbolji maskirani junaci novosadskih Playroom igraonica koji će svojim animacijama kreirati pravu zimsku dečiju zabavu.

Večernji program biće upotpunjen i nastupom pozorišne trupe Alice in WonderBand i njihovim jedinstvenim performansom u vidu komičnog akustičnog mjuzikla “Da i re, telo kao instrument“ koji je u prethodnom, decembarskom, izvođenju na repertoaru Ledene šume izazvao veliko interesovanje novosadske publike.

Alice in Wonderband će se publici predstaviti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 18 časova i 30 minuta.

U subotu, 12. januara, domaćini dečije žurke na klizalištu su Haos animatori koji će nastupiti po programskoj satnici od 11 do 12 i 30 časova a u večernjem terminu je zabava u Snežnom gradu uz D. J. hitove.

Porodični dan, nedelja, 13. januara, ispunjen je dečijim sadržajima koji počinju nastupom Haos animatora od 11 časova a od 17 časova u Ledenoj šumi gostuje i pozorišna trupa “Vragolani“ sa predstavom “Verovali ili ne jelke se pobunile“.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments