Novosadska javnost ostala je zgrožena skrnavljenjem i pokušajem paljenja gradske kuće koje se dogodilo na protestima održanim u sredu.

Iste večeri stigle su mnoge osude kako sugrađana tako i dela političara, međutim ono što je primetno da među onima koji su osudili huligansko ponašanje i uništavanje simbola grada, nema čelnika Socijalističke partije Srbije. To možda ne bi ni bilo čudo da ista ta partija nije deo trenutne gradske vlasti.

Takođe svakodnevno nam iz cele Srbije stižu vesti kako su mnogi članovi SPS-a učestvovali u nasilnim protestima u Beogradu, a funkiconer ove partije Ivica Tončev otišao je toliko daleko da je čak pozivao i na blokadu autoputa.

Nakon svega ostaje pitanje da li gradski i pokrajinski odbror SPS-a podržavaju nasilje na ulicama i rušenje legitimno izabrane vlasti.

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dule
14/07/2020 19:43

Zna se ko je razbijao gradsku kuću, a bajatović neće da se suprotstavlja vlasti. Sns-ovci lupaju i provociraju pa kako onda da osudi koalijionog partnera

Vule
15/07/2020 09:25

Mala plata. Neće za te pare ni da se oglašava.

Jejejeje
15/07/2020 11:45

Zasto bi se izjasnio kada je stav Socijalisticke partije Srbije veoma jasan po tom pitanju, vandalizam i huliganstvo se kose sa stavom partije (SPS), mimo toga što smo koalicioni partneri, veoma poštujemo sve zakonske norme kako u kampanji tako i mimo nje…. Volela bih kada bi smo svi razmišljali isto… Huliganstva je bilo i mimo protesta nije se izjasnio niko ni suprotnih strana… Dakle stav SPS je potpuno jasan, legitimno pravo gradjana je da izadju na ulice, nismo za nasilje, Dacic se izjasnio u ime partije da podržava politiku Aleksandra Vucica, nema potrebe pojedinci da se bave tom temom..