Foto: tijana.rs

Fondacija Tijana Jurić nastavlja da ostvaruje aktivnosti sa osnovnim zadatkom da svojim delovanjem poboljša bezbednost dece u Srbiji.

Ova organizacija koja se neumorno bori za bezbednost dece, u ponedeljak 1. avgusta, održala je predavanje u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, njih 150, bili su u prilici da čuju nešto više o bezbednosti dece na internetu, trgovini ljudima, kao i o tome šta građani očekuju od policije i njihovog rada.

Foto: tijana.rs

Nakon što su članovi Fondacije Tijana Jurić uspešno završili obuku Odeljenja za stručno obrazovanje i obuku MUP-a Srbije, kako bi svoje aktivnosti sprovodili kvalitetno, a sve u cilju postizanja bezbednijeg života za sve naše građane, sada je ta saradnja između ove dve institucije nastavljenja.

U ulozi predavača bio je osnivač Fondacije, Igor Jurić, koji je sa prisutnima podelio i svoje lično iskustvo, odnosno kako su izgledali trenuci kroz koje je porodica Jurić prošla od momenta kada je Tijana nestala, pa do pronalaska tela.

“Veoma sam zadovoljan današnjom edukacijom i srećan sam što smo uspeli u nameri da uradimo sve da shvatimo da smo na istom zadatku, da svi želimo bezbednije društvo”, istakao je Igor Jurić.

Dokaz da je edukacija protekla uspešno, jeste i veliko interesovanje polaznika, brojni komentari i pitanja koja su polaznici postavljali tokom predavanja i nakon njega.

Izvor: Fondacija Tijana Jurić/ nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments