Претрага
Претрага
Close this search box.

BICIKLISTI, NOVA SEZONA NS BAJKA POČINJE U PONEDELJAK Unapređen sistem, pročitajte o čemu se radi

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Arhiva

“Parking servis” obaveštava sve korisnike NS bajk sistema da u ponedeljak, 15. aprila, počinje 14. biciklistička sezona.

Vlasnici korisničkih kartica moraju zameniti stare korisničke kartice, kako bi mogli koristiti iznajmljivanje bicikala. Do zamene kartica dolazi iz razloga unapređenja Ns bajk sistema i pojednostavljivanja njegovog korišćenja. Prilikom iznajmljivanja bicikala kartice se više neće ubacivati u automat, već će funkcionisati po tač sistemu. Dopuna korisničke kartice, osim na stanicama, kao i do sada, moći će se dopuniti i elektronskim putem. Zamena starih i izrada novih kartica vršiće se u prostorijama “Parking servisa” na Bulevaru Mihajla Pupina 1, drugi sprat, kancelarija br. 206, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Kupovina i zamena korisničke kartice, pored navedene adrese, može se obaviti i na blagajni Preduzeća Filipa Višnjića 47, radnim danima od 14.00 do 19.00 časova i subotom od 9.00 do 19.00 časova.

Registracija novih korisnika podrazumeva izradu čipovane kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan, isto kao i prošle sezone.
I ove sezone korisnici mogu da se opredele za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata. Sezonska pretplata predstavlja najpovoljniju tarifu za registrovane korisnike koji bicikl koriste kao prevoz do posla, fakulteta ili za obavljanje drugih svakodnevnih aktivnosti.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti