Ugostiteljska ponuda Novog Sada predstavlja bogati skup kafića, restorana, fast fud restorana, pivnica, kafeterija… U moru konkurencije teško je doneti odluku ko je najbolji u svom poslu. Zato smo odlučili da upravo to pitanje postavimo našim sugrađanima, a objekti sa najvećim brojem glasova u svojim kategorijama odneće pobedu.

O kategorijama

Nije bilo jednostavno odrediti kategorije. Iako se mnogi fast fud restorani vode kao takvi, njihova ponuda ih često čini potpuno različitim. Index sendviči, giros, burgeri ili pljeskavica jednostavno se ne mogu svrstati pod isti krov. Upravo zbog toga uz pomoć Novosađana, doćićemo do pobednika u svakom pojedinačnom segmentu.

Pored restorana biraćemo i najbolju kafu, najbolje pivo, kao i najbolje nacionalne, italijanske, kineske i restorane drugih kuhinja.

Garant kvaliteta

Svaki od pobednika u svojoj kategoriji dobiće pohvalnicu kao dokaz poverenja koji uživa među Novosađanima. Takođe, na ulazu i na šalterima ovih ugostiteljskih radni, moćićete da pronađete nalepnicu koja potvrđuje da je upravo taj objekat najbolji u nečemu, a po izboru publike našeg portala.

O izboru

Periodično ćemo na našem Instagram nalogu objavljivati vizuale koji će vas pozivati da u komentarima kandidujete ugostiteljski objekat po vašem izboru. Onaj sa najvećim brojem glasova odneće pobedu u zadatoj kategoriji.

Nakon svakog pojedinačnog izbora, redakcija našeg portala kontaktiraće vlasnike objekta, saopštiti im broj glasova i sa njima dogovoriti uručivanje pohvalnice kao i postavljanje nalepnice koja garantuje kvalitet njihovih proizvoda.

Ceo proces biće dokumentovan fotografijama, koje će naknadno biti objavljene na pomenutoj društvenoj mreži.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments