Претрага
Претрага
Close this search box.

Bjuti trik koji je osvojio TikTok: Manikir sa senkama za oči je idealan za vesele prolećne dane (VIDEO)

Foto: Pexels

Nekada smo šokirani onim što vidimo na TikToku, a nekada smo duboko zahvalni za postojanje ove mreže, jer da nije nje, mnogi bjuti trikovi verovatno nikada ne bi došli do nas.

To uključuje i one koji se tiču šminkanja, ali i manikira i pedikira, a najnoviji će vas oboriti s nogu.

Naime, novi trend sa ove društvene mreže podrazumeva korišćenje senke za oči prilikom lakiranja noktiju i, ne, nije šala.

@simlynail Eyeshadow is so easy to use for gel nails minimal mess, easy to clean, vibrant colours, so you can get really creative with it #nailinspo #airbrushnails #nailpolish #nailsathome #naildesign ♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

Naime, potrebno je da umesto lakova koristite senke, a u brojnim videima koje je moguće pronaći na ovoj mreži, objašnjeno je i kako.

Dakle, potrebna vam je paleta senki koja vam nije najdraža na svetu i koje biste mogli da se odreknete, ali umesto da je bacite iskoristićete je na mnogo bolji način.

Vi birate boju, a kako je proleće u toku, opcije su nepresušne. Takođe će vam biti potreban ili providan lak, ili lak koji je neke svetle nijanse, jer će se tako najbolje videti boje senki koje budete dodali.

@phoebesummernails Eyeshadow nail hack! How to create the perfect airbrushed effect #nailtok #nailinspo #nailhack #nailtutorial #valentinesnails #blushnails ♬ Escapism. – Super Sped Up – RAYE

Kako funkcioniše ovaj bjuti trik?

Preko nokta stavite bazni lak za nokte, a zatim četkicom, kojom i inače stavljate senke, stavite senku na nokte. Naravno, četkicom nećete moći da povlačite boju po noktu, jer će tako onda izgledati neuredno, pa zato boju tapkajte četkicom (pogledajte video).

Ne čekajte da se baza osuši, jer se onda senke neće “primiti”. Nakon što budete stavili bazni lak, sačekajte kratko i, dok je još mokar, počnite da stavljate senke. Kada to budete završili, preko samo stavite providan lak i to je sve.

Providan lak

Da bi sve izgledalo još lepše, preko dodajte i providan lak sa šljokicama! To će manikiru dati poseban izgled. Neki čak nakon svega toga tankom četkicom dodaju i detalje.

Ovo je dobar način da iskoristite stare palete senki kojima je odavno istekao rok trajanja i koje ne bi trebalo da stavljate na oči. Nekima ovaj manikir ne uspeva zbog korišćenja pogrešnog laka, pa nemojte da se obeshrabrite ako iz prve ne bude to to. Savet koji bi mogao da vam pomogne jeste da samo promenite lak koji stavljate na senke, nekada je bolje staviti bazni lak preko senki, pa tek onda “top coat”.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti