Претрага
Претрага
Close this search box.

BRAVO! Izložba u prihvatilištu urodila plodom – Od 30 predstavljenih pasa, ovoliko je PRONAŠLO SVOJ DOM (FOTO)

Foto: Screenshot

Povodom Svetskog dana životinja, novosadska “Zoohigijena” organizovala je izložbu pasa – sa ciljem podizanja svesti o udomljavanju ljubimaca. U razgovoru sa šefom Prihvatilišta Milanom Kvrgićem, otkrili smo da u planu osim izložbi imaju i akcije deljena edukativnog materijala, ali i razgovore sa sugrađanima.

– Na izložbi smo predstavili 30 pasa koji su boravili kod nas. Atmosfera je bila lepa, bilo je dosta ljudi. Dodatnu draž celokupnoj izložbi dao je broj udomljenih ljubimaca, nakon realizacije iste.  Od predstavljenih 30 pasa, dom smo uspeli da pronađemo za sedam ljubimaca. Ponosni smo i zadovoljni, to je još jedan pokazatelj da prisutnost na društvenim mrežama, ali i organizacija ovakvih izložbi daje velike rezultate. Najvažnije i najbitnije je da što više pasa pronađe svoj dom- rekao je Kvrgić i dodao:

Foto: Screenshot

-U narednom periodu planiramo razne akcije. Prisustvovali smo na raznim manifestacijama u gradu. U planu imamo da razgovaramo sa sugrađanima i da delimo edukativni materijal o odgovornom vlasništvu.

Foto: Screenshot

Ukoliko ste zainteresovani da udomite nekog psa, detaljne informacije možete pronaći na profilu ispod.


M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti