Претрага
Претрага
Close this search box.

Briga o biciklistima: Nastavljena popravka biciklističke staze na Futoškom putu

Foto: JKP Put

Pored radova na popravci biciklističke staze na Futoškom putu, popravke puta za deponiju i popravke kolovoza u ulici Dositeja Obradovića u Begeču, koji su započeti prošle nedelje, JKP „Put“ izvodi radove na još šest lokacija.

U toku je asfaltiranje jednog dela ulice Vase Ostojića u Novom Sadu, a za popravku se pripremaju ulice Arkadija Varađanina u Novom Sadu i ulica Jovana Obrenovića u Veterniku. U ulici Savke Subotić koja je asfaltirana prošle nedelje izvode se radovi na uređenju bankina. Takođe su nastavljeni radovi na popravci saobraćajne površine u Zelengorskoj ulici kod stadiona FK „Borac“.

Pored toga, u Proleterskoj ulici, zatim na raskrsnicama Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Slobodana Jovanovića, Janka Čmelika i Hadži Ruvimove, Grmečke i Rade Kondića, Bore Stankovića i Temerinskoj, i u Ribarskoj ulici u Futogu izvedeni su radovi na održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Foto: JKP Put

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
anči
14.05.2024 07:44

Kod Grasa , preko je b.pumpa kod koje ni sa jedne strane nema ni pešačke , a stara biciklistićka sa druge i tu dolazi do rasprave sa beiciklistima jer nemaju pardona za pešake…Kružni tok kod one firme sa Bul.Patrijarha isto jer biciklisti ne daju pešacima prednost i voze peša”kom jer je suženo zbog firme put….Itd…

Povezane vesti