Претрага
Претрага
Close this search box.

Brutalan napad na kol centar SNS na Novosadskom sajmu! Vandali razvaljivali vrata i uništavali sve pred sobom!

Foto: nsuzivo.rs

Predvođeni Mišom Bačulovim, Brajanom Brkovićem i Miranom Pogačarom isekli su struju u predmetnim prostorijama na Novosadskom sajmu – saopštili su iz GO SNS Novi Sad

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad saopštio je da je danas oko 13 časova grupa lica izvršila brutalan i rušilački napad na javnu imovinu Novosadskog sajma i to na prostorije koje je legalno i legitimno zakupila Srpska napredna stranka, a na kojoj lokaciji se nalazi kol centar ove stranke.

Kako je navedeno, taj kol centar radi i funkcioniše tradicionalno na ovoj lokaciji što je opšte poznata stvar više godina i posluje potpuno u skladu sa svim Zakonskim propisima Republike Srbije.

– Vandali i kriminalci, njih oko 100, pokušali su da provale u prostorije kom prilikom su razvaljivali vrata, i uništavali sve pred sobom. Predvođeni Mišom Bačulovim, Brajanom Brkovićem i Miranom Pogačarom isekli su struju u predmetnim prostorijama na Novosadskom sajmu i na taj način ugrozili živote svih prisutnih na premetnoj lokaciji što je direktan teroristički čin i uništavanje elektrodistribucione mreže Republike Srbije. Predmetni prostor zakupljen je u svemu u skladu sa Zakonom o finansiranju političkih aktivnosti Republike Srbije potpuno u skladu sa ovim Zakonom. Kao dokaz tome prilažemo kopiju Ugovora za zakup sala u Kongresnom centru Novosadskog sajma koji prostor je legalno zakupila Srpska napredna stranka Gradski odbor Novi Sad, navedeno je  u saopštenju za medije.

Foto: nsuzivo.rs

SNS je upozorila nadležne institucije i javnost, kao i predstavnike međunarodnih organizacija, naročito Kancelariju OEBS- a za demokratske institucije i ljudska prava da je u Novom Sadu trenutno na snazi brutalan napad na građane i imovinu Republike Srbije.

– Zahtevamo da se sa ovim kriminalnim aktivnostima prestane odmah i da institucije zaštite građane. Budući da je SNS ovakvim divljaštvom onemogućena da sprovodi potpuno zakonitu aktivnost rada kol centra obaveštavamo javnost da ćemo radi zaštite života naših građana i imovine Republike Srbije obustaviti rad kol centa SNS na predmetnoj lokaciji uz apel da vandali ni slučajno ne pokušaju da ugroze živote naših aktivista. Takođe tražimo da tužilaštvo hitno reaguje i zaštiti građane Republike Srbije od divljaka i kriminalaca predvođenih nasilnikom Bačulovim, Brkovićem i Pogačarom, navedeno je u saopštenju.

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
02.06.2024 14:59

Pa bravo za ujedinjenu opoziciju, a vi biste da i ovaj put pokradete izbore, kao na velikoj stocnoj pijaci u Čipuljiću… 🙂

Last edited 10 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Zemlja čuda
02.06.2024 15:31

Danas je izborna tišina ili to za SNS uživo ne važi?

Gost
Aleksa
02.06.2024 15:58

Bas sam se uzrujao

Gost
Gicko
02.06.2024 15:58

Bravo za Brku i Bačelora. Sad znamo kako će izgledati njihova vlast. Banditi pod steroidima.

Gost
Maksi998
02.06.2024 18:42
Odgovori  Gicko

Jel bio dobar sendvič?

Gost
Milan
03.06.2024 09:10

Izborna tisina se odnosi na medije i javne skupove. Ovo niti je jedno niti drugo.

Gost
Ns
03.06.2024 12:20

Da li su u zatvoru?

Povezane vesti